QUI SOM

FITXA ARTÍSTICA

Direcció : Mercedes Boronat

intèrprets: Montse Roig, Èlia Genís, Iván Góngora

escenografia i vestuari: Mercedes Boronat

producció: Danilo Pioli

video: Alex Perez

amb el recolzament de: Institut de Cultura de Barcelona, La Sala Miguel Hernandez Centre L’Estruch, Palacete de La Boro-artistic center, Institut Ramón Llull

 

ELS INTERPRETS

Montse Roig, Ivan Gongora i Elia Genis son bailarines i creaodors porfessisonals. A mes de traballar en les seves creaccions i amb companyies professionals de catalunya portan mes de 5 anys traballant amb Mercedes Boronat, tant en projectes i creaccions artistiques (Butterfly, Magic Home, To Cook For…) con em projectes pedagogics (tallers, cursos i workshop)

 

LA DIRECTORA: Mercedes Boronat

El seu primer contacte amb la dansa té lloc el 1981 iniciant la seva formació a l’Institut del teatre de Barcelona. El 1986, becada per la Generalitat de Catalunya inicia un període de 4 anys de formació a Nova York a Martha Graham School, José Limon Dance Company y Merce Cunningham Studio. El 1987 guanya el II premi Tortola Valencia amb la coreografia “Jaucetz Gött” iniciant la seva carrera com a coreògrafa. Crea la companyia Satsumas el 1993 dirigint diferents espectcles, entre tots Petunias, 1995. El 1999 entra en el Centro Andaluz de Danza com a pedagoga i coreògrafa. “La bicha del Edén” del 1999, “Bichos de Hierba” 2000 sòn algunes de les peces que han recorregut el territoriandalús.L’any2000fundaelPalacetedeLaBoro,centred’investigaciódelmoviment,on apartdecrearles seves peces ensenya la seva metodologia per actors i ballarins. Crea The Red Fox, peça per la pel.lícula the Tulse Luper’s Suitcase de Peter Greenaway (2001).

Al llarg de la seva carrera ha col.laborat com assessora de moviment en diverses produccions de Ramón Oller, Oriol Broggi, Pau Miró, entre d’altres i com a directora d’escena per companyies emergents.

El seu treball actualment fusiona constantment les arts escèniques i les arts visuals tant en videocreacions: “Moksha”, produccions escèniques com “Magic Home” i “Butterfly”, o també en les performans “Cold-Fred-Frío”, “The end.Off” “To Vibrate” i “To Cook For”.

http://www.mercedesborobat.com

 

 

 

 

Deja un comentario